L G S 2019

LGS

29.05.2019 266

Sevgili Öğrenciler;

Başta Okulumuz Güzelkıyı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerimiz olmak üzere 2019 LGS Sınavına girecek tüm öğrencilere ve tüm görevlilerimize başarılar dileriz.

Sınav öncesinde ve sırasında dikkat edilmesi gereken başlıca hususlar:

Öğrenciler, kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için en geç saat 09.00'da, fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgelerinde belirtilen binada hazır bulunacak.

Geçerli kimlik belgesi ve fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesi yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacak.

Öğrenciler sınava gelirken yanlarında fotoğraflı, onaylı sınav giriş belgesi, geçerli kimlik belgesi ile en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır.

Okul İdaresi